Life Card'la %25'e Varan İndirimler!

LifeCard, Ford yetkili servisi Akköprülü'de  %25'e varan indirimlerin yanı sıra, yeni araç alımlarında da 1.500 TL'ye varan indirim fırsatı sunuyor.

LifeCard'ınız varsa yolda da yalnız değilsiniz. Kaza anında ve garanti dahilindeki tüm arızalar için 444FORD'u arayarak ücretsiz yol yardımından faydalanabilirsiniz.

Bu ayrıcalıklardan yararlanmak için

sizi de Akköprülü Otomotiv'de LifeCard'lı olmaya bekliyoruz.

SATIŞ AVANTAJLARI

Ford LifeCard ile Ford yetkili servislerinde yaptığınız orijinal yedek parça ve işçilik harcamaları size Yeni Ford’unuzu satın alırken indirim kazandırır.

Toplam Ford Mekanik Harcama (TL) Araç Alım İndirimi (TL)

2.001-4.000 250

4.001-6.000 500

6.001-7.500 750

7.501-15.000 1000

15.001 ve üzeri 1500

Ford yetkili servislerinde yapacağınız servis harcamaları karşılığında, belirlediğimiz özel indirimleri kazanırsınız. Kazandığınız bu indirimi Ford yetkili satıcılarında yapacağınız yeni araç alımlarında kullanabilirsiniz. Buna göre, Ford yetkili servislerinde Ford LifeCard kullanarak yapacağınız orjinal yedek parça ve işçilik hizmeti alımlarındaki toplam harcamalar dikkate alınarak, Ford harcama skalasına göre, yeni araç alımlarında belirli oranlarda indirim sağlanır.

SERVİS AVANTAJLARI

Ford LifeCard sayesinde Ford yetkili servislerinde yapacağınız mekanik servis harcamalarında orijinal yedek parça ve işçilikte geçerli, aracınızın yaşına göre size özel yaş indirimi kazandırır.

Yaş İndirim Oranı

0 - 1 yıl (0-12 ay) -

2. yıl (13-24 ay) 5%

3. yıl (25-36 ay) 10%

4. yıl (37-48 ay) 15%

5. yıl (49-60 ay) 20%

6. yıl ve sonrası (61 ay -) 25%

Kaza anında ve garanti dahilindeki tüm arızalarda 444FORD(3673)’u arayarak ücretsiz yol yardım hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Bu program ile, Ford yetkili servislerinde yapacağınız servis harcamaları üzerinden, servis sadakatine bağlı yaş indirimi kazanırsınız. Kazandığınız yaş indirimini, Ford yetkili servislerinden Ford LifeCard ile yapacağınız orijinal yedek parça ve işçilik hizmeti alımlarında kullanabilirsiniz. Programa dahil olduktan sonra ilk defa kart kullanarak yapacağınız orijinal yedek parça ve/veya işçilik hizmeti alımlarında, kayıtlı aracınızın yaşı dikkate alınarak yukarıda belirtilen oranlarda indirimden faydalanırsınız. Son 15 ay içerisinde en az bir defa Ford yetkili servislerinden minimum 199 TL’lik periyodik bakım veya Eko Servis hizmeti alımı yaparak, daha sonraki orijinal yedek parça ve/veya işçilik hizmeti alımlarınızda yaş indiriminden faydalanabilirsiniz.

OPET YGS AVANTAJLARI

Yakıtınızı Sürekli Opet’ten Alın, Aracınız Koruma Altında Olsun!

Yakıt Güvence Sistemi (YGS) ile OPET, Ford Otosan tarafından üretilen ve ithal edilen tüm araçların yine Ford Otosan tarafından verilen standart yeni araç garanti süreleri boyunca (Uzatılmış Ford Güvence süresi de dahil) motorin/benzin alımlarını OPET istasyonlarından yapmaları durumunda, araçlar akaryakıt kaynaklı bir arıza yaşarsa arızanın maliyetlerini ücretsiz olarak karşılamayı taahhüt etmektedir.

Ford LifeCard’ınız aynı zamanda Opet’te Yakıt Güvence Sistemi sunuyor!

Ford LifeCard, Opet istasyonlarından yapılan akaryakıt ve LPG* alımlarında Yakıt Puan kazandıran, Opet’in başka firmalarla gerçekleştirdiği kampanyalarda indirim ve fırsatlar sunan, tüm Paro Üye İşyerlerinde paropuan kazanıp harcayabilen sadakat kartıdır. Sadece Opet’in sunduğu Yakıt Güvence garantisinin devam edebilmesi için tüm akaryakıt alımlarınızı Opet istasyonlarından yapmanız ve YGS özellikli Ford LifeCard’ınızı yakıt alımlarınızda tanıtmanız gerekmektedir. Bu sayede aracınız Opet’in Yakıt Güvence Sistemi’nde kalırken siz de tüm Yakıt alımlarınızda Yakıt Puan kazanacaksınız. 

*LPG dönüşümü yapılmış araçlar YGS kapsamında değerlendirilmeyecektir ancak yapılan kampanyalardan faydalanabilecek ve puan kazanacaktır.

Yakıt Güvence Sistemi’ne dahil olmak için aktivasyon yapmalısınız!

Ford LifeCard’ınızın Yakıt Güvence Sistemi özelliğini başlatıp ilk yakıt alımınızdan itibaren aracınızı koruma altına almak ve Yakıt Puanları kazanıp harcamak istiyor musunuz? Yakıt Güvence Sisteminizin başlaması için mutlaka aktivasyon yapmanız gerekmektedir.

Hemen cep telefonunuzu kullanarak kartınızı aktif hale getirin! Unutmayın, yapacağınız aktivasyon işlemi ile Opet YGS özellikli Ford LifeCard ve Paro Program Katılım Metni ile Program Koşullarını kabul etmiş olacaksınız.

Aktivasyon yapmak çok kolay!

Kartınızı aktif hale getirmek için; 

PARO yazıp kart numaranızın son 10 hanesini, adınızı, soyadınızı ve doğum tarihinizi aralarında birer boşluk bırakarak 6738’e Kısa Mesaj (SMS) ile göndermelisiniz.*

Örnek Mesaj:

PARO 0413456789 MEHMET ALPİNANÇ 01.01.1980 

* Kısa Mesaj ile aktivasyon; operatörünüz tarafından 1 SMS olarak ücretlendirilmekte olup SMS ücreti tarifenize göre değişmektedir. Opet Kart’ınızı aktive etmek için dilerseniz Opet istasyonlarında bulunan Kiosk’ları veya www.opet.com.tr adresinden ulaşılabilen Opet Online İşlem Merkezi’ni de kullanabilirsiniz.

Her cep telefonu ile sadece bir adet Opet Kart aktif hale getirilebilir. Eğer aktivasyon yaptığınız cep telefonu numaranız değişirse 444 67 38 Opet Çağrı Merkezi’ni aramayı unutmayın.

Cep telefonunuz ile daha önce aktive ettiğiniz başka bir Opet Kart veya YGS özellikli kartınız varsa sistem eski kartınızdaki puan ve bilgileri yeni kartınıza aktarıp eski kartınızı kullanıma kapatacaktır.